10 de gener del 2008

Absència

Lamento no haver aparegut pel blog durant aquests dies, he tingut molta feina, ja que havia de fer tres exàmens consecutius, i m'era impossible dedicar temps a comentar o escriure. Ara, a més, el meu ordinador ha decidit abandonar-me i ha mort, està en procés de reparació o substitució, ja veurem. Espero poder anar postejant des d'alguna biblioteca o algun portàtil aliè, però no puc assagurar res, només que tan aviat com pugui tornaré.

8 comentaris:

Striper ha dit...

Torna t'esperem. Ptons

Striper ha dit...

Ai els examens bé no?

Ferran Caballero ha dit...

Aquí estarem, waiting el teu retorn.

Sergi ha dit...

Doncs per quan puguis llegir això, espero que els exàmens no et suposin cap problema, i que es solucioni aviat el tema del teu ordinador, perquè et puguem tenir aviat entre nosaltres amb les teves reflexions.

[anonymous writer] ha dit...

Com ja t'han dit, t'esperem aviat.

Un petonet!!

LoveSick ha dit...

doncs t'esperem, i quina foto més xula t'ha posat ara, adore els caragols.

iruNa ha dit...

El món s'ha confabulat perquè no poguem entrar a internet o què passa? jo ara també tinc problemes perquè entre setmana de moment no tinc internet i també he d'anar repinyant d'aquí i d'allà....
Enfi, espero que els examens et vagin molt bé, et desitjo moltíssima sort Tals!!!
I espero que aviat el teu ordinador torni a la vida, que no podem estar massa temps sense tu!!!
una abraçada!

Tals ha dit...

Striper, gràcies per esperar, els exàmens de moment molt bé, les assignatures de les quals ja sé les notes estan aprovades i ja només queda un examen ^^ un petonet!

Ferrancab, doncs ja he tornat i ara tinc tota la feina de llegir-me els vostres posts antics :P un petó!

Xexu, doncs ja està solucionat, i els exàmens doncs bé, crec jo, a vore si ho aprovo tot jeje ara intentaré fer un post, però no prometo pas res! :p

Anonymous, doncs ja sóc aquí a vore si torno a agafar el ritme... un petonet!

Lovesick, jo també els adoro, diguem que en certa manera em representen (no ho explicaré perquè fa certa vergonya, però aclariré que no és per les baves ni res d'això jejeje) un beset!!

Iruna doncs ja sóc aquí, així que torno a poder connectar-me des de casa i no haver de llegir-vos a la biblioteca d'esquitllentes jeje un petonàs, preciosa!!