15 de març del 2008

Res



A vegades és millor callar i no dir res. No crec que sigui cert allò que una imatge digui més que mil paraules, per això, per no dir res, només us deixo aquestes dues fotografies meves.

8 comentaris:

Striper ha dit...

A vegades seria millor callar, pero es tant dificil.

efe ha dit...

Jo crec que sempre és millor dir alguna cosa. Per això m'ha agradat aquest post.

Sergi ha dit...

Penso que mil paraules són sempre millor que una imatge. Jo almenys, entenc millor les paraules que les imatges.

estrip ha dit...

i a vegades hi ha paraules que no diuen res, i mirades que ho diuen tot. I a vegades tots callen quan haurien de parlar...

ssssshhhhhhh!

iruNa ha dit...

Silencis, paraules, imatges, mirades.... buf! quantes coses que s'han dit per aquí!!!
Però ningú t'ha dit que les fotos són molt xules!! jeje
Per cert, t'he deixat un comentari al post del Temps!
una abraçada maca!!

[anonymous writer] ha dit...

Crec que aquí s'han tret frases del seu context originari, i per això ja no tenen el sentit que els hi donava valor. És veritat que hi ha vegades que és millor callar, al igual que hi ha vegades que és inevitable no fer-ho. Com és veritat que hi ha imatges que no necessitant cap més explicació, així com també n'hi ha que sense una explicació, no tenen cap sentit.

Crec que tota frase té un context que li dóna vida, per tant, si li canviem el context el seu significat ja no tindrà el mateix valor.

Per tant respecto que no diguis res Tals, i les fotos són molt boniques, però en aquest cas només que donessis un títol a cada foto, tindrien més significat, o si més no un més semblant al que els hi dones tu.

Jeje vaja parrafada, una abraçada!!

Tals ha dit...

Striper, jo ara estic aprenent que de tant en tant va bé deixar que el silenci s'imposi.

Efe, gràcies jeje m'agrada perquè si poso les fotos és perquè us diguin alguna cosa sense que jo hagi de dir res ^^

Xexu, jo també jeje les imatges són més susceptibles d'una mala interpretació (encara que les paraules tampoc es queden enrera eh)

Estrip, llavors, jo hauria de parlar? aii mira que costa fer les coses quan toca!

Iruna, moltes gràcies maca jeje espero que us hagin agradat :P ja miraré l'altre comentari ara ^^ (ja saps que si no ho dius, ni me'n entero!)Un petonàs!

Anonymous, anem a pams. Amb les fotografies no sé perquè però m'agrada més deixar-vos el camp lliure perquè penseu el que us vingui al cap sense veure-us influenciats pel que jo hagi escrit. Sempre he pensat que es maco que interpreteu lliurement i que a cadascú una foto li digui una cosa totalment diferent, ja que amb els textos us puc dirigir més. Tens raó quan dius que la frase té sentit en un context, per això els aforismes sorprenen tant i em semblen tan macos, perquè són frases sense context. Un petó ^^

Anònim ha dit...

Si això és veritat, val més callar i no dir res depèn...