20 d’octubre del 2007

Protesta contra el sexisme

No m'agraden les generalitzacions. No m'agraden els sexismes. A mi no em vingueu amb contes que diguin que les dones som menys fortes, menys tossudes, menys agressives, perquè no me'ls crec. Cada persona és com és independentment del seu sexe. Conec homes que escolten molt millor del que faria qualsevol dona, homes sensibles i empàtics. Conec dones amb molt bona orientació, bones en assignatures de ciències i valentes en qualsevol tipus de situació.
N'estic farta, no puc amb els tòpics de sempre.
I també estic molt cansada que es segueixi marginant a les dones quan es parla de filosofia, política o altres especialitats. Sembla que encara estiguem en l'època de les cavernes (i no precisament platòniques).

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Els temps estan canviant, però encara queda camí per recórrer. Tristament, encara queda gent que creu en aquestes diferències, però anem a millor, n'estic segur. Paciència, entre tots els demostrarem que s'equivoquen.

iruNa ha dit...

Tots els canvis costen Tals, no desesperis!!! tot és qüestió de temps i de lluita, però tens raó que aquests tòpics moltes vegades fan mal, perquè són judicis gratuïts i sense fonaments.
Jo també crec que cada persona és cada persona, que té unes característiques concretes de personalitat i caràcter que no tenen a veure exclusivament amb el sexe. Així és que tu segueix lluitant pel que creus i opina del que saps, que la gent que et critica o et jutja pel fet de ser una dona (que acostumen a ser tios) ho fa perquè en el fons se sent inferior i és tant poca cosa que t'ha de trepitjar per sentir-se millor.
Uix, bé... ja veus que si necessites algú per la teva lluita, aquí em tens!!! que jo m'encenc ràpid amb aquests temes!!
una abraçada maca!!

Somiatruites ha dit...

El món és egoista, els homes són egoistes, les dones són egoistes, tothom es mira el melic i tothom va a la seva. Ningú fa res pels altres sinó en treu res a canvi. Coses a canvi com tenir la consciència tranquil·la. Només a vegades, després de varies cerveses, la gent deixa de ser egoista. Per això la filosofia, la política i totes les ciències, pensaments i opinions s'han de tractar asseguts a la taula del bar. Només allà la sinceritat va per damunt de tot plegat, i no pas sempre.

Tals ha dit...

Xexu, tan de bo tinguis raó, jo vull creure que pot ser així ^^ tinc confiança en el futur. Un petó!
Iruneta, compto amb tu eh ^^és que a mi em fan molta ràbia aquestes coses eh, per culpa d'aquestes maleïdes idees molta gent segueix patint i ningú hi pensa amb serietat, s'obliden d'una realitat que és ben present. Una abraçada, noieta ^^
Manel, i si no t'agrada la cervesa? ai sort que ja m'hi estic acostumant jaja llàstima que moltes vegades la gent es negui a seure a la mateixa taula del bar, no creus? ;) Salut!!