2 d’octubre del 2007

Felicitat III


La felicitat és dins teu, no és una fi de la vida,és una manera de veure i viure la vida. Perquè esperar? perquè plorar? els problemes vénen i se'n van, els alegries passen i només ens en queda un regust dolç o amarg.
Adona't de la bellesa del món, adona't de la teva pròpia bellesa, del teu valor, de tot allò que encara has de viure, que encara has d'aprendre, que encara has de donar. El món t'està esperant, la felicitat està just rera la següent cantonada.

Foto: Platja de Badalona, al costat del club nàutic.

7 comentaris:

Carme Fortià ha dit...

I de sobte em vaig escoltar dient-li al jefe, jo el que vull és viure i ser feliç... i a l'acabar la frase em vaig adonar que ja ho feia, i ell se'm va quedar mirant amb una cara que era de pintura abstracta!

iruNa ha dit...

bé... em sembla que no cal dir massa res més no??
per cert, t'he deixat un altre comentari al post de Fragments!!
una abraçada!!

Tals ha dit...

Doncs si ja ho tenies, no necessitaves res més, aquí ja es troba tot ^^ petó!
Uhms, ara l'he vist, és que si no m'avises no m'entero jeje. Si vols dir alguna cosa més sempre ho pots fer :P jeje petonets, preciosa!

Anònim ha dit...

M'agrada molt el teu discurs. És cert, la felicitat és el camí, i no la fita... aix, però és tant fàcil perdre's en aquest camí (al menys per a mi...).

Molt maca la foto, hauré de visitar Badalona algun dia. :-D

Tals ha dit...

Millu, moltes gràcies, maco (o t'hauria de dir grazzie?). la felicitat és l'únic camí (parafrasejant Gandhi). A veure si véns i avises i et faig una visita turística, ja veuràs com és de maca :D

una lingüista ha dit...

Ostres, és genial començar el dia llegint aquests articles teus sobre la felicitat!

Senzillament, gràcies!! ;-)

Tals ha dit...

Lingüista, moltes gràcies, si elsfaigs és, en part, per això ^^ espero que serveixin d'alguna cosa.
Un petonàs!