28 d’agost del 2007

Fèmme fatale

M'esperaves, com sempre, sota aquell fanal amb la caçadora negra. Semblaves una fèmme fatale, els cabells rojos et queien sobre l'esquena, aguantaves la cigarreta amb la mà dreta i deixaves escapar el fum entre els teus llavis pintats d'un vermell intens. Sabies que aquella imatge m'excitava. Quan veies que baixava del cotxe caminaves sense vacilar, movent sensualment els malucs, cap a la porta de casa teva mentre jo queia sota el teu encanteri i seguia les teves passes de taló negre concentrat en un cos que aviat posseiria. Lentament, treies la clau i obries la porta per després deixar-la entreoberta i fer-me passar sense paraules, sense gestos, només guiat per la intuició de saber-te desitjosa. Pujava els graons, ja no sentia el teu so en la llunyania, sabia que havies entrat al teu pis i que m'esperaves al mateix lloc on sempre ho feies.
L'última porta. La vaig obrir lentament, desitjós de veure aquella imatge que tant anhelava, el teu cos nu sobre els llençols blancs, els cabells rojos il·luminats per aquella vella làmpada que els feia brillar d'una manera especial. Entrava la cambra tancant la porta sense fer soroll, m'apropava a tu intentant fer el mínim soroll i no destorbar aquella expressió en el teu rostre: els ulls tancats, els llavis entreoberts i les galtes amb aquell toc rosat que tant m'agradava. Vaig començar a treure'm la roba, tu seguies sense mirar-me, però jo notava com el teu cos es tensava, m'estaves esperant i jo volia fer que aquell moment semblés etern per a tots dos.
Ajagut al llit, al teu costat, et contemplava. Vaig començar a besar aquell coll larg i prim per després seguir amb els teus pits que m'esperaven deleitosos. Només amb el tacte de la meva llengua sobre la teva pell el teu cos s'estremí, vaig agafar amb força l'altra sina mentre seguia assaborint el teu cos, cada cop més avall, notant com tota tu començaves a tremolar de plaer. Sabent cap a on em dirigia vas obrir les teves cames per deixar-me jugar durant una estona amb la llengua, fent que cada cop fos més fàcil sentir la teva excitació. Vaig continuar amb la mà, primer només un dit, suau, lent, repassant cadascun dels teus racons més íntims. Poc a poc el ritme anava creixent, deixaves de controlar el teu cos, que em pertanyia totalment i es movia acompasat amb els moviments de la meva mà. Finalment, arribaves a l'èxtasi, sentia com perdies la teva força i el teu cos es relaxava completament. Per primer cop en tota la nit, obries els ulls, només per mirar-me a la cara i preguntar-me: quant et dec?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ràpid, abans que vinga ningú... Canvia el títol per femme fatale. ;-P

No li ho diré a ningú.

(I esborra aquest comentari)

Tals ha dit...

perdó perdó perdó, que ja havia oblidat el francès i tot...coi hauré de repassar, mira que he estat dubtant i al final l'he tret! No el vull esborrar, home, que jo sé que tinc errors i no passa res, coi xD gràcies maco, ets un solet^^

Uribetty ha dit...

Quin final més inesperat!
Ben pensat ;)
Un petó!

Tals ha dit...

Crec que és la gràcia que té el text, la resta és palla (sense malpensar... ¬¬) un petonet!!