13 d’agost del 2007

Ca l'Arnús, Badalona

Avui us deixo amb unes quantes imatges del lloc més maco de Badalona (a part de la platja) : El parc de Ca l'Arnús, que fins fa poc estava tancat però per fi han decidit que sigui públic, cosa que jo he aprofitat per passar allà les tardes de calor. És un lloc magnífic, tranquil, preciós, fresquet i el millor: gratuït! Si algun dia passeu per Badalona, l'heu de conèixer o sinò us perdreu el millor.





4 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Que macu nena, i mira que a Badalona sempre l'han venut com la purria, no entenc per que, doncs te recons molt macus :-)

Tals ha dit...

Ostres, què em pots dir on és que diuen que Badalona és una púrria? a veure, que tampoc és que sigui un lloc ideal, però té les seves coses maques, entre elles els dos parcs que ara estan units: Can Solei i Ca l'Arnús, la platja, el port, la rambla... així que ja saps, si vols conèixer un lloc nou només cal venir i segur que trobes alguna cosa maca per veure!

Jo Mateixa ha dit...

Jo tinc amics que son de Badalona i diuen que no els agrada, que es una ciutat bruta, que els serveis estàn mal atesos, total, la purria.

Però els cops que jo hi he anat he passejat per carrers molt nets i m'ha semblat una ciutat molt maca!!!!

Anònim ha dit...

JO VIVIA A CA L'ARNÚS, I HE ESTAT EXPROPIADA SENSE CAP TIPUS D'INDEMNITZACIÓ ECONÓMICA, EL PARC NO ÉS GRATUÏT, L'AJUNTAMENT VA PAGAR MÉS DE 18 MILIONS D'EUROS AMB DINERS DELS CIUTADANS. LES CASES HAN ESTAT ENDERROCADES, LA GENT MALTRACTADA, CA L'ARNÚS ÉS UNA JOIA, PERÒ L'AJUNTAMENT DE BADALONA, HA TINGUT UN COMPORTAMENT TOTALMENT NEONAZI AMB ELS RESIDENTS DE CA L'ARNÚS, QUAN LA GENT PASSEGI PEL PARC, QUE PENSI QUE MOLTES FAMÍLIES HEM SIGUT EXPROPIADES I HEM TINGUT QUE RECOLLIR LES NOSTRES PERTINÈNCIES D'ENTRE LES RUNES DEL NOSTRE LLAR. CA L'ARNÚS, SEMPRE T'ESTIMARÉ, PERÒ COM VAS SER ABANS, AMB LES TEVES CASES, ELS TEUS HORTS, ELS TEUS ARBRES, ELS TEUS PAGESSOS, ELS TEUS GATS, LA TEVA GENT....

AH!!!!PER CERT, EL PARC SEMPRE ES VA PODER VISITAR, SEMPRE ESTAVA OBERT A TOTHOM, I L'ÚNICA PART TANCADA, LA DE DALT, VA SER PRECISAMENT LA ZONA ON UNA PART DE LA FAMÍLIA ARNÚS, VOLIA COMENÇAR A ESPECULAR; AQUESTA PART DE LA FAMÍLIA, -QUE NO VOLIA QUE EL PARC FOS PÚBLIC-, HA RESULTAT LA GUANYADORA, I ELS QUE SÍ VOLIEM EL PARC I VAM LLUITAR MOLT PER ACONSEGUIR-HO, ENS HAN DEIXAT AL CARRER SENSE DINERS, SENSE CASA I SENSE JUSTÍCIA. VISCA EL PODER POLÍTIC SENSE CONSCIÈNCIA I RESPECTE CAP ELS ÉSSERS HUMANS!