13 de juny del 2007

Selectivitat III

Avui Filosofia i Matemàtiques aplicades a CCSS...
Filosofia molt bé: entre Descartes i Plató em quedo amb Plató, que per alguna cosa m'he llegit tres cops la República ja! El text estava força bé, es podia comentar tot, fent al·lusió a gairebé tota la teoria que hem fet d'ell. El de Descartes me l'he mirat molt per sobre però també semblava assequible, tothom ha sortit molt content de l'aula, es nota que estem acostumats als exàmens de l'Enric..
Matemàtiques horrible, no pel resultat sinò per la sensacció i pel fet d'haver comès errades idiotes que ara no faria.El problema l'he començat amb nervis i equivocant-me però he tornat a fer part de l'exercici i l'he arreglat, fins que he arribat a la part b) i he calculat el contrari del que em demanaven...perquè jo si no llegeixo malament un enunciat de mates es que deixo de ser jo. I les qüestions una perfecta, una altra mig malament i una altra amb un petit error (eren tres inequacions i en una d'elles en comptes de donar-me y<-3x+7 em donava y>-2x+7, un altre d'aquells errors que la Tals fa per haver aprovat batxillerat sense saber sumar ràpidament sense equivocar-se amb els símbols!
Així que com diuen en castellà: una de cal y una de arena...i demà potser són dues dolentes ja que Geografia diuen que la puntuen fatal i Art són 50 obres que avui llegeixo per segon cop en aquesta setmana...així que demanem tots que surti el magnífic Palau de la Música o Picasso o Casas o alguna pintura d'aquestes fàcils amb una escultura grega i voilà, s'ha acabat la selectivitat.
PD: S'han passat amb les mates del tecnològic eh! hi havia un exercici que fins i tot alguns professors no sabien fer...a veure si l'anul·len...

2 comentaris:

Ferran Caballero ha dit...

Horror és el cognom de les matemàtiques.
Salut!

Tals ha dit...

Jaja, molt bona aquesta Ferran, sort que ahir vaig fer l'últim examen de matemàtiques de la meva vida, cosa que em fa molt i molt feliç. Per cert, paràsit seria el cognom de Mill? :P un petó!