30 de juny del 2007

Resultats

S'ha acabat la meva etapa "escolar". L'últim que en queda són les notes de les PAU: incomprensibles. L'assignatura que creia que havia suspès: un 8, l'assignatura on creia que hauria tret un 10: un7,5. Total, que l'única nota que m'importava era la de filosofia i per sort ha estat un 10. La veritat és que pensava que en conjunt m'havia anat molt pitjor, però vaja tinc una nota que no està malament, tot i que sóc conscient que ho podria haver fet millor. Conclusió: que la selectivitat no és difícil, que el que calia estudiar era art i filosofia i la resta ja ho sabies de classe o no ho sabies. A part d'això, que el sistema de correcció és quelcom que no entenc, però vaja és un misteri que mai entendré.

6 comentaris:

Anna ha dit...

Doncs moltes felicitats!!!!!, caram, caram, si que has estudiat, no tothom treu aquestes notes!!!!

Ara gaudeix de l'estiu!!!! :-)

Uribetty ha dit...

La correcció es basa en el procediment apart del coneixement.
Felicitats per les notes!
Un petó!

Tals ha dit...

Doncs Anna, no és per fardar, però estudiar només filosofia i art, la resta era el treball de tot un any i anar fent exàmens de PAU fins l'avorriment. Sí, aquest any em quedo de vacances completes, sense fer res de res i a descansar moltíssim. Moltes gràcies :D
Uribetty, però saps què? que a geografia no hi ha cap punyeter procediment que em pugui fer pujar punts jajaja però vaja, com li vaig dir al profe, me l'han regalat i jo tant contenta. Gràcies epr la felicitació, un petonàs!

efe ha dit...

Moltes felicitats.

I el sistema de correcció... Imagina el que deu ser corregir un munt d'exàmens amb un contingut semblant, etc... Tampoc es pot demanar massa, oi? L'important en tot cas és el 10, no?

Felicitats de nou.

Tals ha dit...

Efe, doncs tens raó deu ser dur corregir tanta cosa en pocs dies i a més haver de seguir un criteri "fiable". I sí, l'important era filosofia jeje :P un petonàs!

Jo Mateixa ha dit...

Ei bonica moltes felicitats!!!!!!!