25 d’abril del 2007

Moltes coses


Després d'uns dies sense connxió a Internet per motius que encara no conec (la línia de l'ADSL simplement, va agafar unes minivacances) i uns dies més tard de la Diada, tornem a ser aquí, amb rosa i un llibre molt especial, tant que no és a cap llibreria (misteri).
Avui, visita a la Facultat de Filosofia. Conclusió: Vull estar allà el proper setembre, n'estic segura!
Ens han tractat molt bé, massa i tot, tenim carpeta UB, informació a dojo (ja tocava!) tant sobre la Universitat com l'aplicació del Pla de Bolonya o com fer la matriculació. A més a més, ens han convidat a un aperitiu i ens han regalat un diccionari de traduccions de paraules filosòfiques en castellà, català, anglès i alemany. Per millorar-ho tot encara més, els professors m'han semblat força propers, intel·ligents i entenidors, a més de divertits i molt interessats per (o en?) nosaltres. La Biblioteca ja l'havia vist l'estiu passat quan buscava els llibres pel Treball de Recercam tot i això no sabia que els alumnes podien demanar portàtls o sales per fer treballs en grup amb tranquil·litat. La facultat, funcional, de disseny senzill però nova i àmplia, amb molta llum i classes no massa grans, de manera que no tindré aquella sensació d'estar en un grup de 500 persones i ser només un nombre. En definitiva, m'ha semblat un bon lloc, prop del centre de BCN, bben comunicada, amb una biblioteca impressionant, construcció nova i una zona exterior amb bancs i gespa que pot estar força bé, tot i que no és comparable al campus de la UAB, és clar. Bé, simplement avui m'he convençut de quina serà la meva decisió quan tingui la nota de tall després d'haver fet la selectivitat, de manera que si aprobo, segur que entro (nota de tall = 5) i ja tinc ganes que tot això comenci...
PD: La carpeta de la foto no és la que ens han donat, és clar, però serà la de l'any vinent i és més maca jaja

9 comentaris:

Little herO ha dit...

Hola!
Aiss..te costó pero al final has escogido lo que más te ha convenido, sin dejarte influenciar, buena elección.
Que sepas que te deseo lo mejor, para este nuevo año que seguro que será muy importante y muy bonito para ti.
Suerte!

iruNa ha dit...

ostres, m'alegro molt que t'hagi fet tant bona impressió tot plegat!!
Segur que t'anirà genial, ja ho veuràs..
Jo t'aconsellaria de parlar amb algú que estigués fent la carrera allà, o algú que ja l'hagi acabat.. ho dic també per tenir les impressions de qui ha viscut entremig del que tu expliques.
Jo sempre ho he intentat fer i m'ha anat força bé. Ara això sí, no et quedis amb només una opinió, perquè, evidentment, cada persona és un món i cadescú viu les mateixes experiències des de punts de vista molt diferents. Però si més no, tens una mica més de referències.
Bé, ja no et dic res més que encara t'atavalaré.
Que una abraçada molt gran i que segueixis així de motivada!!!

Tals ha dit...

Little Hero, fue complicado, cada persona quería decirme lo que creía que más me convenía, pero en el fondo la única que lo sabía era yo, y por fin lo he descubierto totalmente! Se que lo que siento ante la filosofía nada más me lo hace sentir ^^ gracias por todo!
Iruna, auixò mateix ens van dir a les portes obertes potser m'hi passo quan acabi els finals i així conec a gent d'allà i pregunto, perquè he parlat amb gent de la uab però no de la Ub. Tranquil·la que no atabales, al contrari, maca! un petonàs!!

Anònim ha dit...

Felicitats per la teva decisió. Jo també he triat una carrera "de lletres" i "estranya" o siga que entenc això que dius de "cada persona quería decirme lo que creía que más me convenía".
Espere que et vaja bé!

pentesilea ha dit...

un ha de fer el que li agradi, no? ben fet :)

Tals ha dit...

Blai, suposo que no sóc l'única que ha rebut crítiques per escollir una d'aquelles carreres estranyes com tu dius i que tothom suposa que "no tenen sortida", sort que no som els únics jaja, espero que et vagi molt bé, pel que he llegit al teu blog em sembla que faràs Clàssiques, no? molta sort!!
Pentesilea, això és el que diuen fins que dius que el que t'agrada és la filosofia jajaja llavors sempre sorgeixen aquells grans personatges que es preocupen pel teu futur i, en comptes d'animar-te, et pressionen perquè canviïs d'opinió jaja sort que sóc tossuda! Un petó i gràcies pels comentaris a tots dos, sou benvinguts a aquest raconet ^^

мαятα ha dit...

Veig que realment encetaras aquesta carrera amb força i amb il·lusió i ja et dic que és el millor que pots fer! Ànims Ànims noieta!

Per cert, m'agradaria demanar-te un favor i és que et passesis pel bloc: http://blas-de-otero.blogspot.com. és un treball que he de fer per a classe de castellà sobre Blas de Otero i un dels apartats tracta de posar comentaris i opinions d'altre gent sobre la seva poesia... Doncs això si tens un moment deixa'm un comentari referent a aquesta t'ho agraier moltíssim!!! jeje
Un petó, Marta!^^

Tals ha dit...

Moltes gràcies pels ànims, Marta! I això de Blas de Otero està fet jaja ara m'ho estic mirant, suposo que només és deixar el comentari a l'últim post, no? ara mateix el faig ;) un petonàs, maca i a veure si em saludes pel cole que jo encara no sé qui ets (diguem que tinc poca memòria per les cares xD) Fins aviaat!

мαятα ha dit...

Merciiii!!! Ja l'he vist el post, esta perfecta!!! Moltes gràcies de vrtt!;)

I ho del cole.. ja veure que puc fer! És que sóc molt vergonyosa..jojo

Un petó!:)