16 de gener del 2007

Itàlia

Demà a les 9:40 marxem a Roma! Tornarem dissabte a les 20:30, això si no ens deixen a l'aeroport durant unes quantes hores com van fer l'any passat a Alemanya és clar, però va ser molt divertit .
No tinc gaire temps per a escriure el post, així que em limitaré a dir-vos què visitarem perquè us en pogueu fer uan idea:
Dimecres 17: Arribarem i dinarem per després començar les visites a la tarda: Coliseu, recorregut per la Fontana di Trevi i Piazza Spagna.
Dijous 18: Visitem els museus Vaticans, la Capella Sixtina i, a la tarda, Sant Pere.
Divendres 19: Excursió a Nàpols i després Pompeia, a veure mosaics de l'època antiga, que es van conservar gràcies a l'erupció del Vesubi.
Dissabte 20: Visitem les catacombes i poca cosa més perquè a la tarda hem d'agafar l'avió :( i s'acabarà el viatge.
Us prometo unes quantes bones fotos, dissabte o diumenge tornaré a la Catosfera després d'aquesta petita desconnexió internàutica. Fins aviat!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No està malament el viatge. De Roma la ruta "típica" diria jo (si més no és la mateixa que vaig fer).

El que sí que està molt bé és Pompeia. Com va dir mon germà: és el primer cop que em faig una bona idea de com era, perquè moltes vegades veus una columa i unes pedres i ja t'ho recreen tot.

I les catacombes no sé si us faran alguna explicació abans d'entrar o fins quina profunditat anireu, el que sí que recordo bé era la fresca que hi feia.

Ferran Caballero ha dit...

Buon viagio! Si vinguéssis més al nord et convidaria a una Coca-Cola o quelcom, però no podrà ser.
Salutacions

Tals ha dit...

Ja he tornat ^^
Subraya, suposo que aquest és el recorregut que fa tothom, per mi va valer la pena, el que més em va agradar, els museus Vaticans i Pompia, sense dubte. Les catacombes eren les més grans, tenien 7 m de profunditat i sí que feia fresca. Teniem allà un guia una mica raret però que explicava força bé.
Ferran, no sabia que siguessis per allà, jeje, hauria estat bé estar més dies de viatge i veure algunes ciutats més, però no podia ser :( quina llàstima. Gràcies igualment ^^ Salut!