2 de gener del 2007

Avui


Bé, com el dia ha estat força bo, no el vull omplir de paraules buides de significat. Us deixo aquesta fotografia que em va agradar molt quan la vaig fer i que avui quan l'he vist he pensat en posar-la aquí.
I al 2007 tocarà:
- El First al març: em fa moltíssima por
- La Selectivitat al juny: aquesta no fa tanta por
- Començar la carrera al setembre/octubre: fa moltíssima por, també!
Així que estic agafant forces per enfrontar tants canvis i passar aquest any el millor que pugui!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Molts ànims amb tants projectes! Segur que te'n surts.

Tals ha dit...

De moment el primer és preparar el First...per la resta queda més temps i encara no me n'he de preocupar ^^ Moltes gràcies! Petons :D

Uribetty ha dit...

Perquè has de tenir por?! És una aventura.
el first no puc comentar gaire cosa, ho sento.
La selectivitat ja no fa tanta por, per a mí va ser un passeig, i això que no sóc cam ''limbreras'' ( com diria Montilla - Nocilla ).
Per acabar, la carrera no t'ha de fer por, i menys si fas el que t'agrada, i sobretot si ja tens escollida la carrera, que penso que sí :p
Bé poca cosa puc dir, només que per selectivitat, dormir i una valeriana per la nit.
Petons noieta!

Tals ha dit...

Moltes gràcies pels ànims, Uribetty! A mi ems embla que el més difícil serà el First...però espero poder-lo aprobar (senyors examinadors: posin un examen fàcil pleaaseeee).
La sele m'han dit que si prepares bé el batxillerat no hi ha cap problema, així que bé...i la carrera jo crec que fa por de totes maneres, tot i que ja la tinc escollida (pròximament..post!)
Per cert, jo no prenc valerianes...que a mi això em deixaria clapadíssima...amb els pocs nervis que paso jo xD

Anònim ha dit...

La sele si has anat estudiant durant el batxillerat i més o menys t'has anat quedant amb el temari cap problema, només repassar dues o tres coses. I com va dir un professor molt encertadament (almenys així ho veig ara), els últims dies abans no estudiïs, només faràs que posar-te més nerviosa.

I el que vindria a ser l'anglès... doncs en això no puc ajudar, així que molta sort!

iruNa ha dit...

Ostres... estigues completament tranquila tals!! És normal que et sentis així perquè jo em sentia igual, però per l'experiència que he viscut et dic que es passa molt ràpid i que quan t'hi trobes no és ni la meitat del que et pensaves que era! De veritat, intenta relativitzar-ho i agafar-t'ho, tal i com diu l'uribetty, com una aventura!!!
I disfruta al màxim de cada moment, que mai més ho tornaràs a viure tot això!!
una abraçada i molts ànims!!!

Tals ha dit...

Subraya, això del consell del teu professor m'ha agradat molt eh, em sembla que el seguiré al peu de la lletra, tot i que jo no acostumo a posar-me gaire nerviosa davant els examens...si algú vol saber quin és el secret...doncs pensar que el fet que un tros de paper et posi nerviós és una mica trist xD i ja està, i si no, pensar que en qualsevol moment els examens poden caure a un bassal, i llavors res ja no importa jajaj xD
Iruna, gràcies pels ànims, la veritat és que tot i que se que estaré una mica nerviosa, tinc ganes que arribi, se que serà un any trepidant ^^ Moltes gràcies a tots pels ànims
Petonets i abraçades