28 de desembre del 2006

Nou any, nou bloc!


Benvinguts a la continuació de L'esperança de la utopia, anteriorment allotjada a Blocat, ara a Blogger a causa de tots els problemes que la seva mestressa (jo) ha tingut amb els comentaris que mai quedaven guardats a la primera o les entrades que es perdien. Bé, com que coincideix (més a menys) amb l'entrada del nou any així també serà com un canvi d'aires i una novetat.
Espero no trigar gaire a entendre com funciona aquest sistema, si no puc ja demanaré ajuda, jeje.
Bé, fins aquesta nit, espero.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvinguda. Jo també vaig fer com tu temps enrere, però l'esperit patriòtic em va fer mantenir el bloc.cat mentre pugui, tot i que efectivament aquest dóna moltes més garanties.
Bon any

Tals ha dit...

Gràcies. Jo no tinc gaire paciència i la veritat és que m'he cansat d'haver d'intentar-ho tres cops abans de poder fer un post com cal. Espero que Blogger funcioni millor, de moment m'agrada més perquè pots fer el disseny més personal.
Bon any per a tu també^^

Anònim ha dit...

Al final acabaré pensant que tinc sort. Jo que considero una causa perduda la meva batalla contra les noves tecnologies (en la majoria dels casos es redueix a aquest ordinador) i en canvi pel que veig tinc sort amb blocat, des que van canviar de servidor pràcticament no tinc problemes (diria que només vaig perdre un missatge).

Uribetty ha dit...

Bon look Tals, ja veuràs que ambun no res, dominaràs el Blogger com el bloc.cat.
Jo també ho vaig fer i ara mira, pocs problemes o cap.
Salutacions i pentons!

Tals ha dit...

Subraya, sí que tens sort, sí, perquè jo tenia problemes cada dos per tres i ja no tenia més paciència.
Uribetty, a mi em sembla que ja el tinc per la mà, j has vist com he modificat la plantilla, m'agrada molt ^^ i ha estat fàcil jeje!
Moltes gràcies a tots per seguir-me fins aquí! Petonets ^^