15 de setembre del 2009

Madrit II

A Madrid hi falta l'encant de les runes, del casc antic, dels carrers estrets, la possibilitat de ravalejar com fem a Barcelona. Hi sobra un sentit de l'humor que no entenc, una bandera immensa que no comprenc, l'orgull i la supèrbia amb que et miren aquells amb qui et creues pel carrer.
Sigui com sigui, és una ciutat agradable, bonica, fins i tot comfortable i atractiva.

Durant tot el viatge ha sonat la música de Manel, que no em podia treure del cap, he vist tot el que és possible veure a la ciutat en només tres dies i he fet unes 800 fotos, de les quals en poden quedar unes 100 com a recopilatori. El resultat: tinc cruiximents ("agujetas") al braç amb el qual aguanto la càmera i constantment tinc la sensació que faig enquadraments mentals i allargo el zoom per aproximar la realitat que m'envolta. No deu ser bo fer tantes fotos en tant poc temps, però això és una addicció de la qual no sé si em podré curar.





PD: Ja veureu més fotos amb aquest nou gadget que m'he instal·lat a la dreta!

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Tu també filla meva? Però què veieu a Manel!!?

Jo espero que no se't passi l'addicció de fer fotos, que les fas molt bé (les que ensenyes, hehehe). A mi m'agradaria poder anar pel món amb una bona càmera i saber captar els detalls com feu, però em sembla que sóc una mica negat.

Striper ha dit...

Madrid , recordo el tapeo per el carrer Bilbao i propers..

Imeyne ha dit...

m'encanta la del reflex a l'aigua i la llum reflectida pels vitralls de la primera. Això crea un monu...
jo vull nar a Madriiiid! ja anirem juntes, que tu ja te'l mig coneixes! un petonàas

Efrem ha dit...

El palau de la tercera foto és preciós, l'hauria de conèixer, quin és?