14 d’agost del 2008

Agost

Odio l'agost. Sempre és un mes feixuc, tothom marxa i tu et quedes gairebé sola a la ciutat. I resulta que tampoc tens ganes de llegir o estudiar, perquè ja portes així tot l'any i realment necessites un descans. El problema és quin és el límit entre el descans i l'avorriment. El temps passa sense presses, tot és xafogor i només ens queden les festes d'agost de Badalona, que aquest any prometen amb el concert dels Pets a la platja. Avui, de moment, castell de focs a les 22h a les Rambles, jo començaré la festa amb una bona birra de la millor cerveseria de Badalona ^^

"que arribi l'agost feixuc i mandrós
que ens fa recordar la bellesa del temps que passa a poc a poc"

5 comentaris:

Striper ha dit...

Bona festa guapa!!!

Sergi ha dit...

Que passa, això està passant de ser un blog filosòfic a un blog musical! Passa't-ho molt bé al concert (però que sàpigues que et perdràs Herois). A veure si així aquest agost no et cau tan malament.

Jo Mateixa ha dit...

Ohhhh, avui teniu focs a Badalona, joooooo, jo vull!!!!!!!

Petons maca i fes un glopet de cervessa fresqueta a la meva salut davant dels focs eh, si, por fi!!!!!

estrip ha dit...

a mi també em costa més llegir a l'agost.

iruNa ha dit...

I dels pobres desgraciats que treballem tot l'agost què? jeje... si, realment és un mes estrany. I el concert dels Pets pot estar bé, jo hi vaig anar fa poc a Castelló d'Empúries i m'ho vaig passar bé tot i no ser un grup que m'agradi especialment.
I cal que et contesti al post anterior després d'haver llegit el meu últim? jeje... quina casualitat que les dues parlem del mateix grup en tant poc temps de diferència no? sense cap mena de dubte, són genials. Escolta't tots els seus cds, ja veuràs!
una abraçada guapa! i ànims, que ja es va acabant l'agost!