4 de març del 2008

Facultat

Fa dos dies que no ens hi deixen entrar, diuen que hi ha vaga, vaga i xerrades sobre Bolonya, com si no en tinguéssim prou ja, que ens la trobem fins i tot a la sopa. Entenc que els estudiants tenim dret a fer vaga, però crec que si es fa no només ha de ser per un bon motiu, sinó que també ha de tenir una finalitat. Quina finalitat té aquesta vaga? Diuen que fer pressió, però la única pressió la rebem nosaltres, els estudiants que no podem anar a les classes, que rebem crits d'"esquirol" simplement perquè no entenem cap a on ens porta tot això. De què serveix una vaga quan els únics que sabem que existeix són els qui la fem? Perquè no s'ha vist la notícia a la televisió, ni al diari, ni s'ha fet un comunicat? Misteri.
Entenc que som els únics que podem lluitar contra Bolonya, però d'aquesta manera estem lluitant o estem convertint-ho en una festa? Jo començo a dubtar-ho. Si hi ha una manifestació dijous ja ens podrem expressar allà, allò sí que pot tenir ressò, però el que fem a la Facultat de Filosofia i a la de Geografia i Història què és?

5 comentaris:

Striper ha dit...

D'acord amb tu a vegades hi han vagues que no s'entenen gens ni mica,

Sergi ha dit...

És cert que no n'he sentit pas res. Una vaga, perquè sigui efectiva, hauria de ser molt més estesa, i que totes les facultats paressin. Si es fa només en un parell, sembla que esteu celebrant la festa de la patrona, o que no tingueu ganes d'anar a classe. Veig que no és el teu cas. I no et manca raó.

iruNa ha dit...

Doncs jo sí que ho havia sentit i no perquè tingui cap conegut que es trobi enmig de la situació... ho vaig sentir a la ràdio. No em preguntis quin dial era perquè no ho recordo però la qüestió és que el teu post no m'ha sorprès. Però reconec que se n'ha fet molt poc ressó i entenc la teva visió d'aquesta vaga. Mira, a la meva feina aquest dilluns i dimarts també es va fer vaga per lluitar contra el conveni ja que cobrem uns sous més que mínims, però algú se n'ha enterat? no. Ara, de la vaga dels autobusos... tothom en va ple. Les coses que no afecten al dia a dia de la massa no tenen trascendència... és trist, però és així.
una abraçada i que els crits d'esquirol et rellisquin!!!

estrip ha dit...

Ara tothom ja ho sap, després que els antidisturbis entressin a la universitat. Quin escàndol, ni en la dictadura els famosos grisos entraven a la universitat.
I es veu que només hi ha una persona amb autoritat per deixar-los entrar, el rector.

Tals ha dit...

Striper, doncs sí, però que consti que la que s'entenia sí que la vaig fer i vaig anar a la manifestació.

Xexu, doncs sí i això és el que volia expressar, perquè per fer les coses malament, millor no fer-les perquè no tenim tant de temps per perdre (potser ells sí, però jo no). Un petó.

Ostres Iruna, això sí que és una notícia, no sabia que hagués anat més enllà d'una simple vaga sense solta ni volta. Tens raó quan dius que només tenen repercussió els que més afecten, però dijous eren 5000 estudiants i 300 conductors d'autobusos. Les xifres parlen per si soles. Un petonàs.

Estrip, jo sóc Ub, van entrar a la UAB i la culpa és tota del rector, que n'és el responsable. Pel que m'han explicat de primeríssima mà allà van passar coses molt lletges i el vicerector ja ha dimitit. Espero que això no hagi de passar a la nostra facultat. Un bes.