19 de febrer del 2008

Aforisme

Estimar és incorporar.

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Aquest no l'acabo de veure, necessitaria que m'ho expliquessis millor.

iruNa ha dit...

Ui, estimar són moltíssimes coses!
Em permets respondre a en XeXu?
Pel que entenc de l'aforisme crec que significa que estimar és ser capaç d'estar obert i receptiu a tot allò que et poden aportar les persones que estimes i incorporar-ho a la teva experiència per enriquir-te. És a dir, quan estimes xupes d'aquella relació tot el que pots i aprens a través de la incorporació dels coneixements i les emocions que t'ha aportat l'acte d'estimar.
Bé, no sé si m'he liat un pèl massa... potser millor l'hi expliques tu, Tals!!
una abraçada!

Striper ha dit...

Estic d'acord incorporar a la persona estimada a la teva vida, fer-la complice lo que es dificil a vegades es trobar fins on som capaços.

efe ha dit...

I incorporar-s'hi una mica, oi?

Anònim ha dit...

T'has equivocat de títol Tals...aix...no és un aforisme, és una veritat com un temple :P
Un petó ben dolç.

Sergi ha dit...

Gràcies a la iruNa per l'aclariment, suposo que tens raó i els trets van per aquí. Però esperarem a veure quina valoració en fa l'autora.

Tals ha dit...

Xexu, la definició de la Iruna és molt encertada, tot i que jo també li dono un altre sentit. Estimar és acceptar, tant allò que està bé com allò que noh o està tant, és aprendre a incorporar les virtuts i els defectes de l'altra a la teva vida, és compartir gran part dels teus moments. Si sumes això al que la Iruna ja ha dit, ja tens resposta al teu comentari :P un petó!

Iruna, doncs m'ha semblat molt bé que contestessis al Xexu, tu sabies molt bé per on anava la idea jeje una abraçada maca!

Striper, i tant que és difícil! si fos fàcil no tindria tanta gràcia, no creus? també cal saber suprar el tedi del dia a dia jeje un petonet

Efe, i tant! això ha de ser mutu, cal incorporar però també és molt important saber incorporar-se i no ocupar la vida de l'altre o entrar-hi com si ja no hi pogués tenir lloc res més. Un bes!

Uribetty, veig que estem d'acord jeje bé, a mi ja saps que em fa una mica de por la paraula veritat, és defecte professional! Un petó salat!

Xexu, ja tens la meva valoració jaja

Babèlia ha dit...

... incorporar-se (no ens hauriem d'oblidar)...

Salut!