11 de desembre del 2007

Fotografiar



I intentes copsar tota aquella bellesa que sembla irreal, però saps què és impossible perquè tot allò no pot quedar reflexat en una simple instantània. No saps perquè, però tens aquesta necessitat de trobar nous recons per fotografiar, omplir la teva vida de petits retalls, imatges que segurament no poden copsar tota l'amplitud de la realitat. Et sents feliç amb aquest petit objecte entre les mans, potser perquè et permet captar una nova visió del món, et permet extreure d'amples visions petits objectes amagats que et fan somriure per la seva senzillesa. Saps que no ho podries abandonar, perque el desig de formular totes aquelles figures des d'una nova perspectiva és massa temptador per a tu, i vols aprendre d'aquell qui t'ha començat a ensenyar. Vols arribar, algun dia, a fer unes fotografies tan maques com les seves, interpretar el món a través d'aquell objectiu que per a tu mai té la suficient capacitat, perseguir allò real amb algunes limitacions que fan que el joc sigui encara més divertit per les seves dificultats. I algun dia saps que tindràs la càmera amb la qual somies, i penses viure-ho llavors amb tot el cor i tota l'ànima, gaudint de cada enquadrament, de cada perspectiva, perquè saps que en aquest món també hi has trobat aquella guspira que fa que tot es transformi en felicitat.

11 comentaris:

iruNa ha dit...

Ostres, que bonic això que dius Tals!!! A mi la fotografia no m'agrada especialment, és a dir, no m'agrada massa fer fotografies. Però m'encanta tenir-ne i sobretot admirar les bones fotografies, això sí! I m'agraden, m'agraden molt les teves... i després de llegir el que he llegit i veure la passió que desprenen les teves paraules et dic que de ben segur seràs una gran fotògrafa!!
una abraçada!

Sergi ha dit...

A mi si que m'agrada fer fotografies, però sóc força dolent. Tampoc no aspiro a ser millor, em limito a captar detalls de situacions que en algun cas es converteixen en records. Les fotos que tu ensenyes són molt maques, t'animo a que continuïs, que segur que un dia descobriràs que les teves són millors que les de qui t'ensenya.

[anonymous writer] ha dit...

La fotografia té quelcom de màgic, que ens atrapa a tots. És capaç de mostrar-nos aquella perspectiva que en directe ens passa per alt. Té el poder de retenir un moment eternament, i el més important adjuntar-lo(ni que fos un e-mail :D) d'un record que és el que en desperta els sentiments, cada cop que la observem.

I tu Tals, tens la màgia en les teves mans, m'ha agradat descobrir aquest nou racó. Felicitats!

Uribetty ha dit...

Molt maques les fotografies jeje.
Avui m'he dedicat a fer-ne per casa, a veure com han quedat.
Una abraçada ben forta!

iruNa ha dit...

Tals... hi ha una coseta per tu a casa meva.... sorpresa!!!

Tals ha dit...

(segon cop que contesto, pk això m'ho ha esborrat tot, ai pobre de mi xD)
Iruna, gràcies per dir.me això, maca! En la fotografia no em sento tan segura, però faig fotos perquè ho sento i ho necessito, i crec que amb això n'hi ha prou jeje ^^ un petó maca, i gràcies pel premi!!

Xexu, moltes gràcies :D docns jo al principi feia com tu eh, poques fotos, peròd esprés el meu tiet m'ho va enganxar i de debó que ho recomano a qui vulgui! Un beset

Anonymous writer, això era precisament el que volia expressar jo, m'alegro que tu també pensis això ^^ Gràcies pel que em dius, de debó, em sembla molt maco :D un petó ben fort!

Uribetty, moltes gràcies a tu també! Si penges les fotos ja et donaré la meva opinió d'inexperta jeje, un bes!

Striper ha dit...

Molt bonic lo que dius , a mes crec que ho aconsegueixes.

El veí de dalt ha dit...

Interessants fotografies les teves: evocatives, tendres, contrastades,... els Reis potser et duen la càmera que cerques?

Jo Mateixa ha dit...

Quina artista de la fotografia que tenim per auqi, be no nomes de la fotografia eh :-)

Petonasos i bon cap de setmana dolça!!!!!

Tals ha dit...

Striper, llavors ja em puc sentir ben orgullosa, eh^^ moltes gràcies, maco, de debò!

Veí, ems embla que els Reis no estan tan de bon any com per poder-me apgar uan cosa tan cara (jo si em compro una, serà de 1000 € més o menys jaja) i crec que és una cosa que em vull guanyar jo amb el meu esforç, així que quan treballi me la pagaré jeje un petó, maco!

Jo mateixa, encantada de retrobar-te aquí ^^ ostres, ja m'agradaria a mi ser una artista eh, creu-me que no m'importaria gaire :P gràcies per l'afalac! Un petó molt fort maca!!

Anònim ha dit...

quines fotos més maques! Quin contrast de colors... No sents olor a terra molla? M'agraden molt, tot i que la que més m'agrada és la tercera (l'"enquadre" és molt bo)! I la segona és digna de postal

Petonets maca! Continua mostrant-nos aquests racons tan poetics