7 de desembre del 2007

Aforisme?

Groc sobre negre, imatge de tardor.
La vida és efímera com aquestes fulles que cauen, però crea un paisatge bell i harmoniós, ple de tendresa.

PD: Fotografia feta per mi al parc de l'Edifici Històric de la UB, abans d'entrar a l'edific Josep Carner, és un indret preciós.

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Tens raó, aquests patis de la central són preciosos, llàstima de no haver estudiat allà, però sempre que hi he passat ho he trobat encantador.

La metàfora que fas és més encertada del que penses. La vida de vegades és com fulles que cauen, sembla que ens marcim i caiem. Però afortunadament, moltes d'altres és com tu dius, un paisatge bell i harmoniós, i hem d'aprofitar sobretot aquests moments.

Uribetty ha dit...

Molt tendre :P
Una abraçada.

iruNa ha dit...

La fotografia és molt maca... i el text encara més! Són precioses aquestes fulles grogues, i el contrast amb el banc negre encara accentúa més la seva bellesa!
una abraçada!

Samanta B ha dit...

Quants "cocos" hi han a la UB! I si a més trobes racons agradables com aquest (tot i que la bellesa barcelonina sempre és relativa ;)) imagina't! Aprofita-ho, tu que pots!

efe ha dit...

Premi, sí senyora. M'ha agradat tant la foto com l'aforisme —que, si no m'enganye, ja feia temps que no en feies.

Una abraçada!!!

Striper ha dit...

Las coses boniques acostuman a ser efimeres potser per aixo son mes boniques.

Tals ha dit...

Xexu, m'alegro que t'agradi la metàfora! i sí, aquella facultat és preciosa, absolutament bella, jo allà només hi faig alemany, i vaja, no crec que acabi fent cap filologia ni matemàtiques, així que suposo que no la trepitjar-e gaire més per qüestions acadèmiques jeje un petonet!

Uribetty, com era allò de si és bo i breu, dues vegades bo :P un petonet^^

Iruna, moltes gràcies, m'encanta fer fotos, així que si t'agraden, molt millor, el contrast és bo, a mi m'encanta :P un petonet!
Home, Jordi, coco coco no sé eh, però mira, de tant en tant vé la inspiració i ajuda :P i sí, bcn té llocs macos encara que et costi de creure :P fins aviat^^

Efe, tens raó, que feia molt que no en feia, però si em dius coses tan maques potser no trigo tant en fer--ne més. Un bes, preciós!

Striper, benvingut siguis a aquest humil blog, estic totalment d'acord amb tu, no ho podria haver dit millor ^^ un petonet :D

Samanta B ha dit...

Osti Tals, no em vaig explicar i ara em sabrà greu dir-t'ho! Per cocos em referia als professors que hi circulen, per això et vaig dir que ho aprofitessis! Culpa meva, de crear aquest malentés, ho sento molt.

una lingüista ha dit...

Ostres, que fort!! Pensa que hi passo cada dia mil vegades anant amunt i avall per la Facultat i... no m'he fixat mai en aquest racó tan preciós...!!

Tals ha dit...

Jordi, no passa res jajaja també hauries de veure l'absència de cocos que hi ha en alguns moments (i sí, em refereixo als profes eh, que alguuunss ¬¬ ejem ) jaja un petonet, maco!
Lingüísta, això és imperdonable ehhh, que ho sàpigues jaja és preciós, noia, amb una facultat tan maca com la que tens i tu només buscant faltes d'ortografia, això no pot ser :P un petonàs, preciosa i busca prop de l'edifici Josep Carner, que allà t'hi espera el raconet preciós :P