1 d’octubre del 2007

Felicitat II


No busqueu la felicitat, trobeu-la! En cada racó de la vostra ment, en cada instant de la vostra vida, en cada imatge, en cada paraula... ella és allà, esperant a que us adoneu de la seva existència. No penseu en la felicitat com al moment ideal d'una vida sense problemes, la felicitat és superació, és plenitud, és amor cap a un mateix i cap al món que t'envolta.
Sigueu feliços!

Foto: Platja de Badalona

4 comentaris:

una lingüista ha dit...

Tens molta, molta raó. Se'm fa difícil, però cada cop m'adono més clarament que la felicitat s'ha de construir i gaudir cada dia... I això m'anima, tot i que és un senyor repte.

Siguem feliços!

efe ha dit...

És una ordre? Doncs si me la dónes tu et faré cas.

Au, me'n vaig pels puestos a ser feliç d'allò més.

Un bes!

iruNa ha dit...

Suposo que el gran error és pensar que la felicitat és una utopia, és quelcom inavastable, és una fita, un estat de plenitud extrema... NO!! Aquesta felicitat no existeix!! i si la busquem sempre estarem frustrats!!
Tens molta raó, la felicitat rau en els petits moments, en aquelles rialles sinceres, en les converses profundes amb amics de l'ànima... en tantes i tantes coses que hem de saber aprofitar!!!
Vinga, intentaré fer-te cas i ser una mica més feliç!!!

Unknown ha dit...

Lingüista, la felicitat es fa des de dins, no des de fora l'hem de construir a partir de nosaltres i de la nostra experiència ^^ un petó!
Efe, i tant que és uan ordre, a veure si em fas cas eh que m'ho agrairàs i tot :P un petonàs!
Iruna, no només en els petits moments, sinò jo ho resumiria a dir que està en la ment, és una manera de viure. A veure si entre tots l'aconseguim ^^ una abraçada, maca!