1 de setembre del 2007

Punt i seguit

Jo sé que no creuen en mi, sé que pensen que m'estic equivocant, que amb les meves notes i el meu expedient podria fer uan cosa molt millor, podria estudiar una cosa que m'assagurés un sou, una vida avorrida i rutinària com les seves. No vull ser advocada, no vull ser política, no vull ser periodista: vull ser filòsofa, tan difícil és d'entendre? Ara sóc jo qui ha decidit, ara sóc jo qui encerta o qui s'equivoca. I sé que espereu que m'equivoqui per després dir: ja t'ho havíem avisa't. Però això només em fa venir més ganes de posar-me a estudiar, d'esfoçar-me fins que no pugi més per després donar-vos amb els resultats als nassos. Ho vull fer bé aquest any, no només per mi, sinó també per vosaltres, que no heu cregut en mi, que no heu intentat entendre que me l'estimo, que em fa feliç. No heu intentat entendre que és el que vull. Per això m'he promès donar el 100%, per això m'obligaré a estudiar com mai ho he fet, i tan de bo, tan de bo això doni resultats, perquè vull que els veieu. N'estic farta de que volsaltres hagueu de decidir per mi, que m'hagueu de dir què està bé o malament perquè tinc 18 anys. S'ha acabat.

6 comentaris:

efe ha dit...

A veure. Tots intentem influir en els altres. Tu també. O no? I encara m´s quan sabem que estan equivocats. I si a més hi tenim una ascendència moral o (com és el teu cas) jeràrquica, doncs ens costa deixar els altres que s'equivoquen. Vull dir amb tot això, que tu faces el que has de fer. Però que no els tingues en compte la seua manera d'actuar, perquè segurament són incapaços d'actuar d'una altra manera. Jo estic convençut que faria el mateix... I tu?

Beos!!

Anònim ha dit...

Molt ben dit! Jo també he patit el mateix aquest any, però d'ací a unes setmanes, per fi, podré fer el que sempre he volgut, estudiar una carrera per gust, i no mirant els beneficis econòmics que aquesta em comportarà en un futur. A mi m'interessen més un altre tipus de beneficis.

Vinga, endavant i sort!

PS: Felicitats pel blog, està molt bé.

Salve!

Tals ha dit...

Sí, Efe i sé que tens raó però això un mes vale, i dos també, però no que fins i tot ara continuïn intentant fer-me canviar, que m'intentin rebaixar, no sé, sembla com si la qüestió fos demostrar-me que he de seguir fent el que ells volen. I ja ho vaig fer amb el batxillerat i ja em vaig equivocar per culpa seva, i ara si m'equivoco, serà per culpa meva. Gràcies ^^ i una abraçada!!
Blai, m'ho imagino, les filologies estan igual de "ben vistes" que la filosofia, així que suposo que més o menys t'hauràn dit el mateix que m'han dit a mi. Estic totalment d'acord amb el que dius, per això l'he escollit :P Gràcies, maco, petons ^^

Uribetty ha dit...

Doncs passa, que tard o d'hora veuràn el teu potencial ;)
Una abraçada!

Tals ha dit...

Jaja el meu potencial? ah aquesta paraula em recorda les potències ah, no no no! xD que horribles! :P és broma,gràcies de veritat ^^ una abraçada molt forta!

Jordana Yontney ha dit...

SAps què? Que s´ha de ser Valenta per dir, és la meva vida i faig el que crec que he de fer. Però no t´equivoquis escoltar els que tenen més experiència que tu és un grau intel·ligent que tots el filososf han compartit. Saps que hauria fet jo quan tenia la teva edat? Filosofia, Història, Filologia, Llengües classiques....pq m´passionava i encara ara m´apassiona. Vaig fer Communicació i cinema pq era el que volia fer no pas el que volien que fes. Però escolta´m bé...jo sempre dic....ESTUDIA el que DESITGIS el que et fa FELIÇ i t´OMPLE. pq la vida pot ser que decideixi una altra cosa per a tu el dia de demà. De totes formes si ets filosofa de mena o seràs tota la vida encara que acabis fent de caixera. T´ho dic per experiència. Mo ho deixis mai de pensar i buscar més respostes!!! Però pensa en el futur.

Endavant!!.

http://cat.bloctum.com/jordanayontney