21 d’agost del 2007

Vuit


M'ha caigut un meme on s'han de dir 8 coses de tu que encara no es sàpiguen. Jo ho intentaré, però no prometo res eh!
1_ Sóc una contradicció. No es tracta de ser indecisa, no. Simplement, un dia defenso una cosa i al dia següent potser estic defenent una altra de contrària, és com una mania estranya, com si no tingués les coses clares i llavors sé que al defensar-ho tot en un moment o altre no m'estic posicionant.
2_ Relacionada amb l'anterior: tinc la mania de portar la contrària a tothom, i a sobre sóc una tossuda, així que a vegades trec de polleguera a la gent, però és que no puc evitar-ho. Si una persona defensa A, jo defensaré B. Menys en casos molt extrems, quan és una cosa que veig molt clar que no la penso. Ex: defensar dictadures.
3_ No m'agrada gaire veure pel·lícules. Vaja, no és que no m'agradi, sinò que mai trobo el moment per fer-ho, i com a resultat doncs no hauré vist més de 30 films en la meva vida, i la majoria quan era petita i veia els de dibuixos animats. Les últimes 5 pel·lícules que he vist eren de dibuixos animats, a més!
4_ No m'agraden gaire les discoteques. Prefereixo sortir a prendre alguna cosa a un bar on es pugui xerrar una estona i riure amb els amics. Les multituds em posen nerviosa, sobretot les multituds de pijes badalonines!
5_ Sóc molt impulsiva, massa i tot. No penso les coses abans de dir-les i això m'ha ocasionat un munt de problemes sempre, però és que no ho puc canviar, sóc així de sempre i és d'aquelles coses que no tenen solució.
6_ Sóc molt inestable. Puc estar molt contenta i, després d'uns minuts passar a estar molt trista. Em menjo molt el cap, tinc unes neurones força obesessives que quan no tenen problemes, se'ls creen; elles són així de maques!
7_ No m'agraden els videojocs, hi he jugat poques vegades, sobretot a jocs de conduir (millor dit: estavellar cotxes) i també aquells de matar (nazis)... em sembla que es deia Medal of Honor, sí! I tampoc se'm dóna gaire bé jugar, suposo que per la manca de pràctica, però és que la veritat m'avorreixen una mica.
8_ Aquest va per la imatge. No sé si es veu clar però se suposa que posa eight, l'he escollit una mica per portar la contrària perquè gairebé tothom ha posat el número 8, com també perquè (com tots sabeu) sóc bastant de lletres, tot i que últimament estic començant a sentir un no-sé-què per les ciències que em comença a preocupar.
Apa, no el passo a ningú perquè no podria posar 8 persones noves per fer-lo i per fer-ho malament doncs millor no fer-ho, no? ara, que si a algú li fa il3lusió que m'ho digui i jo encantadíssima!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

T'entenc perfectament el punt 6! El meu oncle sabi em deia que no ens compliquem la vida nosaltres, perquè ella soleta ja es complica prou bé :-P. I sí, hi ha neurones que fa que t'enrecordis d'elles tota la vida...

Per cert que m'agrada molt la imatge que has triat. A quina vessant de les lletres et dediques? I quina part de la ciència t'atrau?

Un petó :-)***

Jo Mateixa ha dit...

Caram noieta, ja et conec una mica millor,tot i que algunes de les coses que has dit es poden entreveure en els teus posts :-)

Que ets Aries??, ho dic per lo de la tossuderia ;-P

Petonets!!!!!

PD: Jo no el puc fer que ja m'el van passar, ho sento!!!

Uribetty ha dit...

Enyores les ciències? No pot ser,no m'ho puc creure! :p
Per cert, sí, es diu Medao of Honor, si et pregunti quin...el sabries dir?
Una abraçada ben forta!

Tals ha dit...

Oi que sí, Millu? les meves a més, fan vacances i tot,a ra no hi són, només funcionen a mitges, serveis mínims, com la Renfe xD Doncs... em pensod edicar a la filosofia, que tot i que la consideren una carrera de lletres, jo crec que mig mig eh, eprquè també hauré de fer coses de ciències, així que bé. I sobre la part de les ciències que m'atrau no ho tinc gaireclar, com he fet el social m'he perdut moltes coses, però m'encantava la biologia i la química de la ESO també tenia la seva gràcia, així que no sé...ja aniré dient a veure per on tiro jeje ^^ petonets, maco!
Jo mateixa, sabia que moltes coses si no les sabieu els lectors, les intuïeu pels textos. I sí, sóc aries, has encertat! i de les bones eh, d'aquelles tossudes de debò! petons maca ^^
Sí que les enyoro, Uribetty, tot i haver-me cagat (amb amor) en les mates milers de cops en un sol any jajaja com que quin? n'hi ha més d'un? jaja és que no era pas meu, i només hi he jugat un parell de vegades amb ajuda externa jeje i la veritat és que no me'nr ecordo del número :( tinc mala memòria! Un petonet, maco!!

iruNa ha dit...

ai mare meva quina por!!! si no fós pel punt de les pel·lícules (a mi sí que m'encanta mirar pelis i n'he vistes moltes) pensaria que això ho he escrit jo!!!!!
Entenc molt bé tot el que dius, ja ho saps...
a mi tampoc m'han agradat mai els videojocs!!! i odio a la gent que està enganxada a la PlayStation!!!
una abraçda!

efe ha dit...

No veus pel·lícules? Això ho hem d'apanyar. Ni que siga amb pel·lis de filosofia...

Tals ha dit...

Iruna, a mi ja ni m'estranya ni res! Amb allò de les pel·lícules he deixat a tothom amb un pam de nas eh, sóc una mica rareta en aquest aspecte, ho sé jajaja Petonets maca i endavant ^^
Efe, fa temps que ho vull arreglar, però fixa't com som a casa que ni tan sols tenim Dvd perquè sabíem que si el compravem eren diners perduts perquè no l'utilitzaríem pas! Intentaré arreglaro, I promise! Un petonàs ^^