15 de juny del 2007

Horitzó



Juguem, creem noves paraules per omplir un silenci inexistent. Tanco els ulls mentre sento el tacte de les teves mans, m'envaeix la teva olor, m'amago entre les teves carícies. El món s'enfonsa i desapareix, només resten dues siluetes plàcidament ajagudes sobre el llit. La foscor que tot ho envaeix, versos inacabats sota el seu esguard, la realitat que perd el sentit; vull perdre'm, oblidar qui sóc i viure arrelada a tu. L'amor que embogeig i neguiteja, l'amor que atrapa i allibera, l'amor que enfosqueix i il·lumina. No queda res, només el record d'un passat gairebé oblidat, només un present que s'escapa cada instant. Mira'm i diga'm què trobes als meus ulls, emmiralla't a la meva mirada, sent la teva olor a la meva pell, troba la presència de la teva existència al meu cos. Deixa que el temps passi i els minuts s'escolin entre les busques del rellotge mentre allarguem cada segon, escurcem cada centímetre que ens distancia. Transformació, canvi, mutació, podem esdevenir allò que desitgem, podem crear nous somnis sota un cel blau. Creure és sempre la solució, preferim creure en el no res que no creure en res, això deia el gran mestre. Vull creure en tu, creure en una nova vida, un món desconegut on no hagi d'emmascarar-me sota una imatge que no em correspon. Tot és possible si tanquem els ulls i imaginem un nou horitzó.

3 comentaris:

efe ha dit...

Som el que som amb altres, oi? Els altres ens ajuden a ser qui som. Ens ho diuen. I no només amb paraules. I, sobretot, ens fan costat quan aquest ser qui som costa de mantenir.

Un bes i endavant en la recerca d'un mateix a través dels altres.

Uribetty ha dit...

Ostres Tals, quina sort que et passi tot això del post!
Molt maco, de veritat! Aconsegueixes emocionar^^
Una abraçada i un petó - si el permets - a la galta

Tals ha dit...

Ets genial. Efe, sempre entens perfectament el que vull transmetre jeje ^^ no se quin filòsof o sociòleg deia que existia el "jo" quan començavem a dir "tu" i crec que és ben veritat. Un petonet maco!
Uribetty si t'has emocionat vol dir que el post ha aconseguit el propòsit pel qual ha estat creat, a part d'alliberar els sentiments de l'autora :P un petonet a la galta? i dos! jeje^^