8 d’abril de 2007

Foscor


Tant de bo fos tan senzill, obrir les ales i començar a volar, fugir d’un món ple d’odi i dolor. Allunyar-me és una idea que sempre ha estat present a la meva ment, escapar d’una vida anorreadora que em desconhorta fins que tot perd el sentit. La foscor és la única companyia, el silenci ho envolta tot, sento una buidor dins l’ànima que mai abans havia sentit. Un forat és la única cosa que veig davant meu, només sento ombres que es mouen al meu voltant, són éssers desconeguts, persones que han passat per la meva vida sense que quedi res d’elles, només un va record del que van ser. Voldria tancar els ulls i esdevenir un no res dins d’aquesta profunda obscuritat, abandonar una batalla que ja dono per perduda i així poder descansar i alleugerir un dolor que trenca en miques la meva ànima.

3 comentaris:

efe ha dit...

Quan ja semblava tot perdut...

Hi ha la possibilitat, no? Doncs mentre hi haja la possibilitat, cal tirar endavant. Allò que deia Pascal de l'aposta...

I no hi ha cap batalla perduda.

Little herO ha dit...

Yo creo, que debes deshacerte de esas pesadas cargas, que posees, porque es la única razón por la cual no ves la luz en tu interior.
Es como el símil zoológico que hizo Nietzche, que como bien se, te leíste en el Zaratustra, ahora mismo vives apresada, has de ser cómo el niño del que hablaba Nietzche creador y espontáneo, la libertad verdadera. Entonces tu existencia será planteada como una aventura y lo más importante una sincera aceptación de la vida!
Nosotros no hemos escogido donde queremos o no queremos vivir, pero si que podemos escoger el cómo hacerlo y por eso podemos cambiar esa realidad que nos envuelve para principalmente ser nosotros mismos!
Nos leemos!

Tals ha dit...

Bé primer de tot, no us espanteu jaja no volia copsar cap moment personal en l'escrit, només vaig començar a escriure sense pensar...escriptura automàtica, jeje.
Efe, tens raó, sempre queda la possibilitat i el valor rau en tirar endevant i seguir amb les nostres vides sempre mirant a l'horitzó del futur.Un petó, maco ^^
Vik, tienes razón somos nosotros quienes podemos escoger como vivir, así que debemos disfrutar de nuestra libertad y guiarnos por el niño que todos llevamos dentro. Un besazo!