12 de març del 2007

Pessoa

"La belleza de un cuerpo desnudo sólo la sienten las razas desnudas, El pudor es sobre todo para la sensualidad lo que el obstáculo para la energía.
La artifiosidad es la manera de disfrutar de la naturalidad. Lo que disfruté de estos extensos campos, lo disfruté porque no vivo aquí. No siente la libertad aquel que no vivió nunca oprimido.
La civilización es una educación de la naturaleza. Lo artificial es el camino para una apreciación de lo natural.
Lo que hay que hacer, sin embargo, es no tomar nunca lo artificial por lo natural.
Es en la armonía entre lo natural y lo artificial en lo que consiste la naturalidad del alma humana superior." Pessoa, Libro el desasosiego

Les paraules de Pessoa em retornen a la monotonia, aquest ha estat un cap de setmana estrany i encara dura. Dissabte, els primers tres exàmens del First, van anar força bé, pensava que seria més difícil. Avui, els dos que quedaven, els pitjors, speaking i listening i no tinc ni idea de com han anat, espero aprobar, per un cop que em conformo amb una simple i trista C! A part dels exàmens, cap de setmana de desconnexió el món, amb un diumenge fantàstic. I ara, les últimes setmanes dl cole, ja queda menys!^^

3 comentaris:

Uribetty ha dit...

Aquest home fa pinta de fer-te pensar en cada oració, això és el que sembla en aquesta petita part.
Una abraçada!

efe ha dit...

El llibre del desassossec és una mercaderia a tractar amb cura, de veritat. De quedar-se'n penjat a agafar una depressió hi ha un xicotet pas. Però és molt bo. Bé, com tots Pessoa.

Tals ha dit...

Uribetty, és ben bé així, aconsello totalment la lectura, val la pena. Un petó^^
Efe, tu també l'has llegit! Jo de moment només me n'he quedat penjada, tot i que reconec que pot ser depriment, però és poesia i filosofia pura, sóc incapaç de dir-li no a Pessoa :P Salut!