25 de febrer del 2007

Maduixes

A veure qui és capaç de trobar totes les maduixes! Un regalet del Bosco, que segurament demà cau a l'exament d'història de l'art. Aquest va dedicat, Tarannà!

11 comentaris:

iruNa ha dit...

Ja que en Tarannà no para per aquí les busco jo... si no et sap greu tals...
A veure, jo n'he vist només 2... perquè la resta de boletes vermelles no són cireres??jeje

Tals ha dit...

Calent, calent, Iruna...però sí, les petitones són cireres, ara no ens confonguem eh!

Anònim ha dit...

Mmmm Tals, t'agraeixo aquesta dedicatòria tan... saborosa, enjogassada i artística.
Doncs a veure, jo, de maduixes maduixes, en veig una més que la Iruna, és a dir, tres. Ja no em despisten les boletes petites (cireres) sinó les boles grans que semblen maduixes però no crec que ho siguin. A veure, la que s'examina, que ens ho expliqui!
Per cert, déu n'hi do fins a quin punt aquesta obra confirma el simbolisme de les maduixes del qual parlàvem, eh!
Sort amb l'examen!

iruNa ha dit...

A veure... ara que m'hi fixo una mica més (i tenint en compte l'ajuda d'en Tarannà) em sembla que la solució és 3!!! jeje... Ja se que ara no té mèrit, però vaja... jo ho havia intentat!!
una abraçada!

Uribetty ha dit...

Jo n'he vist 4! Una mes que tots, elis elis XD.
M'ha costat però n'he vist 4, ho hauria de recomprovar.
Salutacions a tots!

Anònim ha dit...

Doncs jo hauré d'anar a l'oculista, que al final ja no sé si estic veient. Tres segur, i la possible quarta ja no arribo a distingir si ho és o no.

Tals ha dit...

Oooh Tarannà,així m'agrada, te'l dedico i ets el primer a respondre correctament: felicitats! Has vist el simbolisme de les maduixes? es que quan vas fer el comentari vaig pensar directament en aquest quadre, jeje^^
Per cert, l'examen ha anat bé, però al final no he fet aquest quadre :( sinó la Pietat i el temple Erecteon..
Petonets, maduixaire!
Iruna,ha estat amb retard però ho donem per vàlid :P jaja com veieu, l'Uribetty ha d'anar a l'oculista jeje :P Bé, hi ha un personatge que té un fruit sospitós entre les cames (un que està cap per sota) però la meva vista de linx (lince?) em diu que és una flor! o de totes maneres, una maduixa no és oohhh :(
En subraya, futur acompanyant de l'Uribetty a l'oculista, ha estat més prudent jeje, petonets pels dos miops!!
Déu n'hi do com hi heu col·laborat tots ehh, encara estic per posar-vos avui un text de Descartes però tinc por que us penseu que abuso de vosaltres jejeje!
Petoooonsss ^^

Anònim ha dit...

No sé si et refereixes a un que és a l'aigua (jo hauria dit que era una mora, però ni la pintura ni la botànica són el meu fort). El que no arribo a veure bé és un que es troba a la dreta mig ajupit al costat d'un arbre. No recordo si a tamany natural es veia una mica millor...

Uribetty ha dit...

Doncs subraya jo voto per aquest, al final no serem miops! Tot i que porto ulleres XD.
He fet post amb la solució que li he trobat jo, espero que no et molestis Tals, no ho he fet am mala baba.
Salutacions maca ens veiem! A l'oftalmòleg:p

Anònim ha dit...

Tals, estan molt bé aquesta mena d'articles, així que quan vulguis fotre-li al cartesianisme, per mi no et tallis perquè no deixaré d'entrar al debat. Carai, és que tot això em va bé per refrescar la memòria.
Per cert, un petit aclariment: "ésser un linx", quan s'utilitza en sentit figurat (com és el cas), em sembla que es diu "ésser un fura".
Au companya!

Tals ha dit...

Molt bé, docns després de descobrir gràcies a l'Uribetty que anava errada encara m'he quedat amb ganes de més, així que potser repetirem amb alguna altra coseta, ja m'ho pensaré! Gràcies Tarannà, es que jo sóc castellano parlant de tota la vida i hi ha expressions que no se com es fan en català :P
Petonets amb gust de maduixa ^^