20 de gener de 2010

Abisme

L'abisme no es verbalitza. Evitem posar paraules perquè tot allò que no és dit és més íntim, propi; narrar-ho, fer-ne una història, implica compartir, deixar pas als altres. Encara no és el moment. Abans de saltar a l'abisme, cal fer un pas enrera i respirar fons. Llavors els pulmons s'inflen i el cos sembla estar ple de força. Tot i no saber si hi ha la força suficient per a un buit sense final.
L'important, però, és deixar la por enrera. Tancar els ulls, tornar-los a obrir i sentir el pes del no-res que tot ho envolta com a amenaça. Avançar amb seguretat, repassant amb el peu la figura d'un sòl que s'obre sota els peus, amb paciència, tot paladejant l'espera de l'instant adequat. I preguntar-se, sempre, si aquest instant no ha passat ja, si no és massa tard. Si encara hi ha una oportunitat.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

La meva pregunta és: per què llençar-se a l'abisme? Si pots aturar-te per fer un pas enrere potser s'ho pots pensar dos cops i no saltar, una retirada a temps diuen que és una victòria, i en aquest cas ho podria ser del tot.

Tals ha dit...

perquè l'abisme té una força atraient increïble... i perquè potser també amaga la salvació ^^

Efrem ha dit...

La salvació no s'amaga, es troba: darrera de la fe!!!

Aquest text m'ha resultat especialment familiar, és més o menys el que sento sabent que tinc dos treballs per demà i que encara els he de començar.

S'ha de ser valent per prendre's la vida seriosament.

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.